Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

H DIONISOS CARGO P.C. ξεκίνησε την λειτουργία της τον Ιούνιο του 1997. Πρόκειται κατά βάση για μια οικογενειακή επιχείρηση, της οποίας τα Μεγαλύτερα μέλη δραστηριοποιούνται στο χώρο των εμπορευματικών μεταφορών από το 1970.

Διαθέτοντας πολλά χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας, προσωπικό 40 ατόμων άρτια εκπαιδευμένο, 20 οχήματα και 35 ημιρυμουλκούμενα οχήματα (trailers), μπορεί να διασφαλίσει στο μέγιστο:

  • - Άριστες συνθήκες μεταφοράς
  • - Σύντομους χρόνους παράδοσης
  • - Προσιτό Κόστος μεταφοράς

Περιοχές Δραστηριότητας

Η DIONISOS CARGO P.C. εκτελεί μεταφορικό έργο στο νησί της Πάρου και της Νάξου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των κεντρικών και ανατολικών Κυκλάδων. Διατηρεί εγκαταστάσεις στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, στην οδό Μακρυγιάννη 63, στις οποίες, εκτός από την παραλαβή, αποθήκευση και προώθηση των εμπορευμάτων προς τα νησιά, συντονίζονται και εκτελούνται μεταφορές στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

H DIONISOS CARGO P.C. διαθέτει εγκαταστάσεις:

Αθήνα:
Η συνολική έκταση του οικοπέδου ανέρχεται στα 3500 τ.μ. εκ των οποίων τα 1000 τ.μ. αποτελούν αποθηκευτικούς χώρους, ψυγεία και γραφεία. Ο χώρος φυλάσσεται από εταιρεία φύλαξης 24 ώρες το 24ωρο, διαθέτει σύστημα συναγερμού και παρακολουθείται από κλειστό κύκλωμα με κάμερες για λόγους ασφάλειας.
Νάξος:
H συνολική έκταση του οικοπέδου ανέρχεται στα 1500 τ.μ. εκ των οποίων τα 250 τ.μ. αποτελούν αποθηκευτικούς χώρους και γραφεία
Πάρος:
H συνολική έκταση του οικοπέδου ανέρχεται στα 2500 τ.μ. εκ των οποίων τα 300 τ.μ. αποτελούν αποθηκευτικούς χώρους, ψυγεία και γραφεία.

Η εταιρεία, στην προσπάθεια διασφάλισης ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών, εφαρμόζει τα παρακάτω:

  • - Χρήση στεγασμένων χώρων για την προσωρινή εναπόθεση ξηρών φορτίων.

  • - Χρήση ψυκτικού θαλάμου για την εναπόθεση των ευπαθών προϊόντων.

  • - Επιθεώρηση των εμπορευμάτων κατά την παραλαβή και καταγραφή τυχών φθορών και ποσοτικών διαφορών.

  • - Επίβλεψη από έμπειρο εργοδηγό για την ασφαλή φόρτωση των εμπορευμάτων.

  • - Συντήρηση και διατήρηση του στόλου των οχημάτων μας σε άριστη κατάσταση και ενίσχυση του με νέας τεχνολογίας οχήματα.

  • - Για τον έλεγχο του εξοπλισμού ψύξης και παρακολούθησης της θερμοκρασίας , έχουν τοποθετηθεί στα ψυγεία μας καταγραφικά δεδομένων θερμοκρασίας καθώς και δορυφορικό σύστημα παρακολούθησης.

  • - Τα αυτοκίνητα της εταιρείας μας διαθέτουν ηλεκτρονική συσκευή GPS πλοηγούς navigator, ενώ μέρος του στόλου μας είναι εφοδιασμένο με σύστημα εντοπισμού, που μας ενημερώνει ανά πάσα στιγμή για τη γεωγραφική θέση του οχήματος και μας παρέχει πληροφορίες για τη διαδρομή του (στάσεις, εκκινήσεις, ταχύτητα κτλ).