Οι Υπηρεσίες Μας

Η DIONISOS CARGO P.C. αναλαμβάνει υπηρεσίες μεταφορών στον νησί της Πάρου, της Νάξου, στην ευρύτερη περιοχή των κεντρικών και ανατολικών Κυκλάδων, στην Αττική, καθώς και στην υπόλοιπη Ελλάδα πραγματοποιώντας κάλυψη όλων των αναγκών όχι μόνο των σύγχρονων επιχειρήσεων αλλά και του μεμονωμένου ιδιώτη.


Με ιδιόκτητο στόλο & συνεχή αναπροσαρμογή των υποδομών της, η DIONISOS CARGO P.C. προσφέρει τις παρακάτω υπηρεσίες με στόχο την ουσιαστική εξυπηρέτηση σας:

CARGO

Διαθέτουμε την απαιτούμενη υποδομή για μεταφορά όλων των προϊόντων ξηρού τύπου (πχ. υλικών οικοδομών, ζωοτροφές, σωλήνες ύδρευσης & αποχέτευσης, τροφοδοσίες καταστημάτων, ξυλεία, οικοσκευές κ.ά.)

FREEZE CARGO

Με επικαθήμενα τρέιλερ ψυγεία, άρτια συντηρημένα, διασφαλίζουμε με επιτυχία την μεταφορά προϊόντων σε συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Διαθέτουμε, κατάλληλα τρέιλερ ψυγεία ικανά να υποστηρίξουν δυο διαφορετικές συνθήκες ελεγχόμενης θερμοκρασίας (συντήρηση - κατάψυξη) σε μια αποστολή. Όλα τα τρέιλερ διαθέτουν σύστημα καταγραφής ψύξης.

CARGO PLUS

Με μικρότερα αυτοκίνητα ψυγεία & κουρτίνες (Mercedes Atego και Vario) υποστηρίζουμε ικανοποιητικά τις διανομές και περισυλλογές τόσο στο λεκανοπέδιο της Αττικής, όσο και στα νησιά της Νάξου και της Πάρου.

CARGO LIFT

Με το νέο απόκτημα της εταιρίας μας, ένα γερανοφόρο τετραξονικό φορτηγό ανυψωτικής ικανότητας 21 τόνων, υποστηρίζουμε πλήρως την ανάπτυξη των νησιών (Νάξος, Πάρος και των γειτονικών νησιών).

SPECIAL LOADS

Οι εταιρία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε μεταφορές ειδικών φορτίων, σε αυτό συμβάλουν το άρτιο εξειδικευμένο προσωπικό καθώς και τα μέσα που διαθέτει όπως γερανό ανυψωτικής ικανότητας 21 τόνων , ανυψωτικά μηχανήματα (Κλαρκ) καθώς μεγάλο στόλο επικαθήμενων οχημάτων με μεγάλη μεταφορική ικανότητα .

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

Αναλαμβάνουμε την άμεση είσπραξη των αντικαταβολών (μετρητά, επιταγές ) και την απόδοσή τους στους δικαιούχους σύμφωνα με τον τρόπο που έχει συμφωνηθεί με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.